Marjan en Frans

Al 35 jaar vormen wij een geweldig duo. Samen hebben we 2 ondernemende zonen die ondertussen het nest verlaten hebben.  Ons huis werd plots enorm groot voor maar 2 mensen …

Tijd om er iets anders mee aan te vangen, vonden we.

Wij willen onze lievelingsplek dicht bij het groen van het poldergebied in Temse delen met anderen. Wij bieden hen een huiselijke plek die een goed gevoel geeft en aanspreekt om nieuwe dingen te leren en te creëren.

Welkom in onze HOF en ons favoriete stukje (t)huis!

Gastvrouw Marjan ontvangt je met een brede glimlach en veel goesting, leidt je rond en settelt je in je inspirerende omgeving voor de dag.

Marjan is reeds 7 jaar trotse zaakvoerder van Event Connect BV – eventplanner voor al uw bedrijfsevents. Zij weet dus al geen ander hoe belangrijk een gastvrouw en warm onthaal is.

Wat doen we voor jou?

Wij willen je in de eerste plaats samenbrengen: samen laten innoveren, samen creatief aan de slag laten gaan, samen ontdekken en beleven.

En waarom niet: samen achteraf of tussendoor ontspannen.

Niet in een steriele, koude vergaderruimte. Wel in een huiselijke omgeving met zicht op niets dan groen. Weg van het bureau, de drukte, de beperkende regeltjes.

We bieden je de ruimte om buiten de 4 muren van je kantoor nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Ideeën én mensen te laten groeien.

Out-of-the box en vooral in alle vrijheid.

Wat moet jij doen? Er gewoon zijn. Aan de slag gaan. Op jouw manier. En doen wat jij wil. Wij stippelen de hele dag op maat voor je uit.

Geef ons aan waar je naartoe wil, wat je wil eten, wat je wil zien en hoe.

Groei offsite-geniet inside

Meer weten? Ontdek ons aanbod.

Contact

Zin om je te laten inspireren in en door onze HOFsite? Neem contact met ons op.

© 2020 HOFsite. Alle rechten voorbehouden. BTW 0702.804.887