Veelgestelde vragen

Heb je een vraag voor ons? Misschien vind je het antwoord hier al.

FAQ

De HOFsite is een huiselijke omgeving. Daarom mikken we op relatief kleine groepen van maximaal een 20-tal personen. Eentje meer of minder valt uiteraard te bespreken.

Dat kan zeker, maar wel als het in een beperkte kring gebeurt. We ontvangen geen grote groepen. HOFsite is een huiselijke, familiale plek en daarom beperken we graag het aantal gasten. Bovendien zijn we hele goede vrienden met de natuur – en onze buren – en dat houden we het liefst zo. Te lawaaierige events of feestjes die voor overlast zorgen, willen we vermijden.

Neen. Wij verzorgen bij elk event de catering. Er zijn verschillende formules mogelijk.

Absoluut! Wij nemen je al het werk uit handen, zodat jij samen met je groep kan focussen op wat voor jullie belangrijk is. Van de brainstorm tot extra ontspannende activiteiten: wij regelen alles. Bekijk onze verschillende pakketten.

We werken een programma uit op maat. Een greep uit ons aanbod: kookworkshops, barbecue, fietstochten, wandelingen – waarom eens geen wandelvergadering proberen – door de Temsese polders,  … Samen werken we de perfect dag voor je uit.

We hebben al het nodige in huis om jouw opleiding, vergadering, brainstorm … perfect te laten verlopen. WiFi, ClickShare om draadloos te presenteren, een modern scherm voor je presentatie … Heb je iets extra nodig? Vraag het ons gewoon.

Gastvrouw Marjan is er de hele tijd voor jou. Ze ontvangt je en installeert je met je groep. Daarna wordt ze ‘onzichtbaar’, maar blijft constant bereikbaar. Heb je iets nodig, dan staat ze meteen voor je klaar.

Neen. Maar er zijn tal van gezellige bed and breakfasts in de buurt. Wij geven je met veel plezier advies.

Heb je nog een andere vraag?

Laat maar komen. We helpen je graag.

Neem contact met ons op.

© 2020 HOFsite. Alle rechten voorbehouden. BTW 0702.804.887